Klantenservice

Welkom bij de Klantenservice van MamaFeestBeest Printshop! Ons doel is om van elk feestje een onvergetelijk avontuur te maken. We zijn hier om je te helpen met al je vragen, zodat je met gemak het perfecte feestje kunt organiseren. Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen en informatie over hoe je contact met ons kunt opnemen.

Veelgestelde vragen (FAQ):

Hoe download ik mijn printables? Na aankoop ontvang je een e-mail met een downloadlink. Klik op de link om je printables direct te downloaden. 

Ik heb geen email ontvangen, wat nu? Als je het printbare product niet in je inbox ontvangt, neem dan contact met ons op en we zullen je bestelling persoonlijk opnieuw verzenden.

Kan ik een printable meerdere keren afdrukken? Ja, je kunt je printables zo vaak afdrukken als je nodig hebt voor persoonlijk gebruik. Ideaal voor als je een groot feestje hebt!

Heb je een specifieke vraag, een probleem met je bestelling of mocht je nog hulp nodig hebben bij het navigeren door onze site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om jouw feestplanning zo soepel en leuk mogelijk te maken.

Email: contact@theme-prints.com

Neem contact met ons op!