Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van de printshop van MamaFeestBeest.nl. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de website MamaFeestBeest.nl

Betaling en levering

Nadat u uw bestelling via de site heeft geplaatst, ontvangt u via e-mail de printable. Door het plaatsen van een bestelling in de printshop gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van MamaFeestBeest.nl. MamaFeestBeest.nl behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen.
MamaFeestBeest.nl garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.


Mocht u geen printable in uw mailbox ontvangen neemt u dan contact met ons op, dan sturen wij uw bestelling persoonlijk door. Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het verzenden van de printables.  
Betaling dient vooraf te geschieden door middel van een online betaling.

MamaFeestBeest.nl is niet verantwoordelijk voor een foutief opgegeven e-mailadres. 

Onze printables zijn bedoeld voor privé gebruik en niet voor commerciële doeleinden. Het is niet toegestaan om de printables door te verkopen. Neem contact met ons op wanneer je een printable of tekening voor commercieel gebruik wil ontvangen.
 
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
Alle prijzen in de printshop van MamaFeestBeest.nl zijn in EURO`s en inclusief 21% BTW.

Uitzondering herroepingsrecht

Op de printables die u via onze printshop koopt en de op maat gemaakte printables (gepersonaliseerd), is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop van deze producten is na succesvolle betaling definitief. 

Contact gegevens:
MamaFeestBeest.nl
Onderdeel van Van der Meulen Trading
Mathilde Wibautstraat 65
2135 MB Hoofddorp
contact@theme-prints.com
KVK nummer: 34336210

Neem contact met ons op!